Baobab

Baobab bestaat inmiddels bijna 50 jaar en heeft zich flink bewezen op het gebied van rondreizen. Niet alleen de standaard bestemmingen en reispakketten zijn bij deze reisorganisatie af te sluiten. Ze gaan juist ook graag de onbegaande paden met je op! Zo kun je een reis boeken die volledig bij je past. Sinds 2013 is Baobab samen gegaan met Sawadee waardoor het aanbod nog groter is en je zeker zult slagen voor die fantastische reis! Bekijk hier gelijk het aanbod en laat je inspireren:

Bekijk alle reizen van Baobab

Bijzonderheden van Baobab

BaobabEen van de bijzondere mogelijkheden van Baobab is dat je duurzaam kunt reizen. Zo verblijf je tijdens de reizen in kleinschalige accomodaties, of bij mensen thuis of ga je op projectbezoek. Op deze manier draag je actief bij aan de natuur en de verbintenis met de lokale cultuur.

Doordat Baobab is samengegaan met Sawadee heb je ook het voordeel van meer reisopties. Zo kun je bijvoorbeeld met een groepsreis mee gaan zonder dat het je je eigen vrije tijd kost. Tijdens iedere groepsreis wordt er namelijk rekening gehouden met je eigen plan en zo kun je van tijd tot tijd lekker wat voor jezelf doen. Daarnaast kun je ook mee gaan met een groepsactiviteit als je dat leuker vind. Kortom: toch een groepsreis met alle gezelligheid en toch ook je eigen vrije tijd op reis.